Vakantiewoning Ouddorp Zuid-Holland

Woning en omgeving nabij Ouddorp aan het noordzeestrand

Informatie over de omgeving en rondleiding door de woning (bekijk de film hieronder).

De vakantie woning bevindt zich in Ouddorp, een prachtige omgeving, direct aan het Noordzeestrand op het noordelijkste eiland tussen Rotterdam en België, Goeree-Overflakee. 

Het eiland wordt omgeven door 25 km prachtig strand en hoort nog bij de provincie Zuid-Holland al wordt het vaak gezien als een van de eilanden van Zeeland.

looproute strand

In de omgeving van Ouddorp zijn tal van kleine idyllische dorpjes en steden snel te bereiken zoals Zierikzee, Renesse, Middelburg en Goes. Op het rustige Grevelingenmeer kunt u zeilen, surfen, duiken en ook vissen. Ouddorp en de omgeving zijn een paradijs voor fietsers. Door de locatie van het eiland (verbonden met het vasteland door bruggen en dijken) kunt u echter ook tal van attracties en interessante steden in de omgeving gemakkelijk bereiken, zoals Rotterdam, Den Haag en Delft.

Winkels en strand bevinden zich op 13 minuten lopen afstand. Het strand van Ouddorp is bestempeld als het schoonste strand van Nederland. Het dorpje beschikt over gezellige winkelstraatjes en cafeetjes. Op het Noordzeepark zelf vindt u bij de ingang een kampwinkeltje (van maart-oktober geopend), cafetaria en restaurant. Ook is er een speeltuin, tennisbaan en een voetbal- en basketbal veld. Een openbare speeltuin vindt u bij de opgang naar het strand. Plek genoeg voor kleine kinderen om te spelen.

 

Foto impressie Zuiderdiep 20 Noordzeepark
Tropisch zwembad

Neem jij liever een duik in een subtropisch zwembad? Dat kan in het zwembad van Port Zélande! Met het enorme Aquamundo subtropische zwembad, gelegen langs de Noordzeestranden, beleef je een prachtige dag. Het zwembad is makkelijk bereikbaar vanuit Ouddorp, slecht 10 km.
Zo vind je er een enorm Water Playhouse met een spannende wildwaterbaan, bubbelbaden, buitenbad, babyzwemmen, een Lazy River en zelfs een golfslagbad! Voor wat extra adrenaline stap je in de Turbo Tunnel. Nieuw op dit park is een groot waterpark buiten met opblaasklautertoestellen. Een speelparadijs in het water (ondiep) van wel 48 meter lang. Lekker met het hele gezin springen, glijden en klauteren op lucht-speelattracties.

nl_NL