Vakantiewoning Ouddorp Zuid-Holland

Reis met je hart

Wij werken samen met de stichting Reis-met-je-hart. In de weken dat de vakantiewoning niet verhuurd is, stellen wij deze beschikbaar voor mensen die een vakantie heel hard kunnen gebruiken. Lees hieronder hoe ook u een bijdrage kunt leveren aan dit mooie en warme initiatief van Mila.

Reis met je hart Mila's way

In Nederland zijn tienduizenden gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om op vakantie te gaan (bijv. door ziekte, ontslag of schulden). En dat terwijl vakantie juist voor hen een wereld van verschil kan betekenen. Even de zorgen vergeten, het hoofd leegmaken en de batterij weer opladen.

Samen met stichting Reis met je Hart zetten wij ons in voor deze kwetsbare gezinnen door vakanties ter beschikking te stellen. Mede hierdoor hebben in 2018 ruim 300 gezinnen voor korte of langere duur van een heerlijk vakantieverblijf kunnen genieten. Getuige hun reisverhalen (reismetjehart.nl/reisverhalen) betekende dat niet alleen een tijdelijke ontspanning, maar in veel gevallen ook de start van een minder uitzichtloos leven.

Samen met stichting Reis met je Hart willen we gezinnen die het geluk even niet aan hun zijde hebben de kans geven een onbezorgde vakantie te vieren. We weten allemaal hoe leuk en ontspannen het kan zijn om op vakantie te gaan.

Ken jij iemand die zo’n vakantie verdient? Nomineer een kennis, vriend, familielid of buur en motiveer waarom jij hen dit zo gunt. Ken je niemand maar wil je alsnog steunen? Dat kan door middel van een bijdrage aan het zakgeld voor de betreffende gezinnen die op reis gaan.

nl_NL