Vakantiewoning Ouddorp Zuid-Holland

Noordzeepark

Ruimtelijk, kindvriendelijk en gelegen nabij het strand. Dit zijn de kenmerken van het Noordzeepark in Ouddorp. Hieronder vind u een sfeerimpressie van het park. De winkel, het restaurant, de speelplek voor de kinderen en de ruimtelijke opzet zorgen ervoor dat u in Ouddorp een heerlijke ontspannen vakantie zult beleven!

Noordzeepark ligt direct aan het mooiste strand van Nederland, namelijk het Noordzeestrand op Goeree-Overflakkee.

Tijdens uw verblijf op het Noordzeepark kunt u terecht bij restaurant de Springert voor een lekker ijsje, een smakelijk diner of een gemakkelijke afhaalmaaltijd.

Op het park is een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en souvenirs. Deze supermarkt is geopend van maart tot november. Op slechts 2 kilometer van het Noordzeepark treft u meerdere supermarkten die het hele jaar geopend zijn. 

Voor kinderen is er op Noordzeepark genoeg te beleven. Zij kunnen zich uren vermaken met de verschillende toestellen in de speeltuin!

Op Noordzeepark kunt u het gehele jaar door terecht op onze all-weather tennisbanen. Wilt u liever een andere sport beoefenen? Op het grote sportveld kunt u diverse sporten zoals voetballen beoefenen.

In de directe omgeving vindt u diverse mooie fietsroutes door de natuurgebieden en/of de leuke dorpjes. Fietsen en -kaarten kunt u kopen bij de receptie van het Noordzeepark.

nl_NL