Vakantiewoning Ouddorp Zuid-Holland

Coronamaatregelen voor 2021

In deze roerige tijden van Covid19 hopen wij dat het u en uw naasten goed gaat, dat u allen gezond bent en dat wij u in 2021 mogen verwelkomen als gast in onze vakantiewoning in Ouddorp.

Vanwege corona hebben wij onze aanpak aangepast op het gebied van in- en uitchecken en het verwerken van de bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, water, energie, reinigingskosten en de borg. Onze werkwijze is zodanig aangepast dat wij u ‘corona-veilig’ kunnen ontvangen en u alleen met uw reisgenoten in contact bent.

Naast de voordeur hebben wij een elektronisch sleutelkastje hangen waar 2 sleutels in zitten. U ontvangt voor het inchecken per WhatsApp een voor u unieke code waarmee u het sleutelkastje kunt openen. Bij vertrek vragen wij u een uur van te voren aan te geven hoe laat u wilt uitchecken, dan sturen wij u opnieuw een unieke code zodat u de sleutels terug kunt hangen in het sleutelkastje.

In de woning hangen ‘slimme meters’ voor gas en elektriciteit. U ontvangt bij in- en uitchecken een overzicht van de meterstanden. Er zijn 2 meters aanwezig voor elektriciteit; een dag- en nachtmeter. De dagteller wordt ‘normaal’ genoemd op het overzicht en de nachtteller: ‘dal’. Zo wordt er alleen afgerekend wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Een maand voor uw vakantie ontvangt u een rekening waarop vermeld staat:
– toeristenbelasting         : € 1,20  p.p.p.n.
– voorschot gas                   : € 25
– voorschot elektriciteit: € 25
– reinigingskosten             : € 60
– borg                                        : € 100

Tijdens het uitchecken is er niemand fysiek aanwezig. Onze schoonmaakster geeft aan ons door of alles in orde is of dat er iets beschadigd is. Binnen 24 uur na uw vertrek krijgt u de eindafrekening op de mail en wordt het eventueel teveel betaalde bedrag teruggestort. Indien u bij moet betalen, vragen wij u het bedrag binnen 2 dagen te voldoen.

Tot slot hebben wij onze wijze van schoonmaken aangepast op Covid19. Voor uw komst wordt het hele huis gedesinfecteerd met chloor zodat alle ruimtes ontsmet en schoon zijn. Het kan dus iets naar chloor ruiken, maar dan weet u wat daar de oorzaak van is.

Wij denken u met bovenstaande een zo veilig mogelijk verblijf in onze vakantiewoning in Ouddorp te bieden en wensen u alvast een prettige vakantie.
Met vriendelijke groet, Marco Brinks

nl_NL